Vóór 16:00 besteld = vandaag verzonden | Gratis verzending vanaf €100,- in Nederland | SALE tot -50% korting op geselecteerde items

Welke kleuren combineer jij?

Sea me Happy color-blocking

23 november 2022

Color-blocking staat eigenlijk voor het combineren van verschillende items in felle kleuren in één outfit om een zo’n gewaagd mogelijk contrast te creëren. Maar in plaats van één gekleurd item te dragen, combineer je verschillende items in felle kleuren in een outfit. Van oranje tot groen: hoe feller, hoe beter. Bekijk daarom ook eens de items van Sea Me Happy 
 

Mix en match je favoriete kleuren van Sea Me Happy met elkaar. Vind je het lastig om de kleuren te combineren? Deze kleuren zitten altijd goed; oranje en beige, blauw en beige of roze en rood. Ook kun je roze met een andere tint roze mixen zo is je outfit colour blocking proof maar ook weer niet te opvallend. Wil je echt alles uit de kast halen? Kies dan voor de kleuren; paars en oranje, groen en roze, oranje en roze of blauw en groen. Wij hebben genoeg merken die deze kleuren in hun collecties hebben verwerkt. Vooral bij Sea me Happy kom je deze kleuren tegen.  

We hebben verschillende combinaties van de Sea me Happy color-blocking items op een rijtje gezet: 
 

Je kunt de items van Sea me Happy ook combineren met andere items, bijvoorbeeld een fel gekleurde trui of een gebreid vestje. 

 

SHOP SEA ME HAPPY